Anamaria Prodan Reghecampf La Maruta

Anamaria Prodan 48 de ani este în continuare afectată de divorțul cu Laurențiu Reghecampf 44 de ani care se află în derulare. Anamaria Prodan spune totuşi că dacă ar fi să o ia de la capăt l-ar alege tot pe Laurenţiu Reghecampf Foto.


Anamaria Prodan Reacție Emoționantă In Emisiunea Lui Cătălin Măruță Nu Vreau Să Simtă Copiii Această Nenorocire Impact

În direct la PRO TV Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a cerut Reghecampf după ce a depus.

Anamaria prodan reghecampf la maruta. Da mi-a cerut să renunț la nume. Relația dintre Anamaria Prodan 48 de ani și Laurențiu Reghecampf 46 de ani este ca și încheiată. Laurențiu mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a arătat lovită în inimă și orgoliu când a spus că bărbatul ei i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. Urmareste online editii din emisiunea La Maruta de la Pro TV prezentata de Catalin Maruta. Cei doi nu s-au mai văzut de luni bune iar despărțirea este aproape.

Agentul jucătorului acuză că a fost scos din tranzacție de frații Becali și l-a dat în judecată pe fotbalist pentru că nu și-a respectat angajamentul. Urmareste online editii din emisiunea La Maruta de la Pro TV prezentata de Catalin Maruta. În exclusivitate Anamaria Prodan a spus.

Îmi doresc tare mult să ne facă mândri de el și să vin la tine să spun că Laurențiu Reghecampf tatăl copiilor mei este numărul 1. Antrenorul Universițății Craiova a și depus actele la notar și vrea să înceapă o viață nouă alături de Corina Bilcon iubita lui care este și însărcinată. Totul este moștenit de la.

Anamaria Prodan Dan Alexa divort Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre divorț și despre ce se întâmplă în viața ei în lumina -sau întunericul-acestui eveniment. Anamaria Prodan era o femeie liberă la vremea respectivă divorțată iar Laurențiu Reghecampf era separat de doi ani de familia lui. Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț iar agentul de jucători se gândește deja la următorul său partener.

Așadar dacă Bebeto va rămâne alături de Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf va trebui să-i achite fiului său o pensie alimentară în conformitate cu prevederile articolului 529 punctul 1 din Codul Civil. Recent Giovanni Becali a dezvăluit că Reghe dorește să semneze cu el și să renunțe la a mai fi impresariat de Anamaria Prodan. Chiar mama sa a afirmat La Măruță.

În spațiul media a circulat informația că antrenorul Universității Craiova urmează să semneze un contract de colaborare cu frații Becali. Aceasta a subliniat faptul că momentan nu a primit niciun document însă nu are de gând să-l mai ierte pe Laurențiu Reghecampf deoarece a făcut-o de prea multe ori. Invitati de nota 10 interviuri exclusive cu vedete stiri mondene.

Fosta pereche are un fiu Laurențiu Reghecampf Junior în vârstă de 13 ani. Pentru mine s-a terminat 19 Octombrie 2021 1530. Anamaria Prodan a vorbit cât a putut de asumat despre avere și despre ce se va întâmpla după divorț.

Anamaria Prodan Reghecampf și Ioan Becali se află într-un continuu conflict de la transferul lui Dennis Man la Parma. Antrenorul a fost cel care a depus actele de divorț. În plin scandal de divorț cu Reghecampf Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre relația pe care o are cu Dan Alexa.

Agentul FIFA și-a lansat sâmbătă o carte scrisă chiar de ea Da sunt cea mai bună prilej cu care a mai vorbit despre mariajul eșuat cu actualul antrenor al celor de la Universitatea. Anamaria Prodan adevărul despre presupusa relație cu Dan Alexa în contextul divorțului de Reghecampf Tag-uri. Reghecampf nu are ce să împartă.

Anamaria Prodan a tot încercat să nege evidenţa într-o ultima tentativă disperată de a-şi salva căsnicia măcar în acte cu Laurenţiu Reghecampf. După ce antrenorul Craiovei a depus actele pentru divorţ şi a şi vorbit despre acest lucru în presă Anamaria a avut câteva zile în care a tot insistat că mai degrabă e vorbă despre o perioadă confuză pe care o traversează. Dar a parat foarte bine momentul ieșind cu un argument foarte adevărat.

Anamaria Prodan are un iubit în Dubai Vizibil rănită și afectată de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile Anamaria Prodan a anunțat că o să semneze actele de divorț. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei. Copilul meu nu își dorește să aibă de-a face cu nimeni.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec prin momente dificile dar cel mai afectat pare a fi copilul celor doi Laurențiu Junior alintat Bebeto. Arhivă Anamaria Prodan a declarat la emisiunea La Măruţă de la Pro TV că Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să renunţe la numele lui de familie şi că divorţul merge înainte fără să mai existe vreo cale de întoarcere. Atunci impresara l-a lovit peste față pe Alexa după un meci al Astrei Giurgiu.

Anamaria Prodan giovanni becali Laurentiu Reghecampf. Cei doi au fost protagoniștii un episod incredibil in urmă cu câțiva ani. La Măruță Anamaria Prodan a dat declarații după ce nu mai e nicio îndoială legat de divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Antrenorul de la Universitatea Craiova s-a aflat în aceeași situație și la prima căsătorie când a trebuit să-i plătească pensie alimentară fiului său Luca 19 ani. Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate și cu voce tristă a declarat.

La Măruță Anamaria Prodan a venit în platou și mai sinceră ca niciodată a vorbit deschis despre tot ce se întâmplă în viața ei. Laurențiu Reghecampf 45 de ani și Anamaria Prodan 48 de ani s-au separat după un mariaj de 13 ani. A făcut show la o gală de Superkombat După anunțul divorțului de către Laurențiu Reghecampf Anamaria Prodan a.

Poate de-a lungul vieții. Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Când a venit de la antrenament și s-a așezat la masă cu mine și cu soția lui au ajuns la concluzia că sunt separați de doi ani dormeau în camere diferite nu mai aveau nicio legătură unul cu celălalt.

Iar în ultima săptămână impresarul FIFA a mai primit o lovitură. El este tatăl copilului meu niciodată nu o să vorbesc urât de el. Anamaria Prodan este ca și divorțată de Laurențiu Reghecampf.

După ce a spus că îl vrea lângă ea pe antrenorul Universității Craiova acum nici nu mai vrea să audă de el. Invitati de nota 10 interviuri exclusive cu vedete stiri mondene. Însă după apariția acestor informații în spațiul public soția antrenorului de la Craiova a reacționat dur în presă.

Nu ratați noi ediții La. Anamaria Prodan a ieșit cu noi declarații tari în legătură cu divorțul de Reghecampf. Fără să stea pe gânduri aceasta a spus.

Anamaria a plecat din România după anunțul divorțului de Reghecampf. Nu avem mulți bani de împărțit. Impresara se schimba de la o zi la alta.

În încheiere Cătălin a invitat-o pe Anamaria să îi lase și un mesaj.


Anamaria Prodan Mesaj Subliminal Pentru Reghecampf Fără Tine Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Ce A Răspuns Cătălin Măruță Cand Anamaria Prodan L A Intrebat Dacă El și Andra Au Contract Prenupțial Libertatea


Anamaria Prodan S A Răzbunat Pe Reghe In Cel Mai Dur Mod Lovitură La Care Puțini Se Așteptau Evenimentul Zilei


Anamaria Prodan Shopping De Lux La Milano Catalin Maruta Thewikihow


Anamaria Prodan L Am Iertat Pe Laurențiu Reghecampf Youtube


Anamaria Prodan Extrem De Dură După Divorțul De Reghecampf Nu Mai Are Ce Să Caute Intre Noi Trebuia Să Aibă Decență


Ce A Răspuns Măruță Cand Anamaria Prodan L A Intrebat Dacă El și Andra Au Contract Prenupțial Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anamaria Prodan Dezvaluiri Sincere Despre Despartirea De Laurentiu Reghecampf Yabbmusic Ro


Exclusiv Anamaria Prodan Laurențiu Mi A Cerut Să Renunț La Numele Reghecampf Pentru Mine S A Terminat La Maruta Protv


Cum Se Imparte Averea Anamaria Prodan A Anunțat Cați Bani Primește Reghecampf La Divorț Eu Sunt Milionară


Ce A Răspuns Măruță Cand Anamaria Prodan L A Intrebat Dacă El și Andra Au Contract Prenupțial Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anamaria Prodan Declaratii In Exclusivitate Azi La Maruta Averea Este A Mea Youtube


Exclusiv Anamaria Prodan A Vorbit Despre Impărțirea Averii Ce Mesaj A Transmis Pentru Laurențiu Reghecampf La Maruta Protv


Anamaria Prodan Investeste In Fc Arges Impresara Face O Mutare Bomba


Anamaria Prodan Dă Replică Amantei Lui Reghecampf Youtube


Anamaria Prodan Dezvăluiri In Premieră Despre Alexa Youtube


In Emisiunea La Măruță Anamaria Prodan și A Deschis Sufletul Umilința Nu Poate Merge La Infinit Perfecte Ro


Anamaria Prodan Cel Mai Dur Mesaj Către Laurențiu Reghecampf Nu Mai Are Ce Căuta Langă Noi Mă Simt Super Trădată Mama Se Intoarce In Mormant Impact


Anamaria Prodan Pentru Mine E O Trădare Mi S A Cerut Să Renunţ La Numele Reghecampf Nu Mai Este Loc De Intoarcere

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here